


Stages de cuisine traditionnelle bretonne :

Stajoù keginañ mod ar vro :



Les crêpes
Stages d’initiation et de perfectionnemeent :
Après l’accueil de bienvenue, les stagiaires apprennent dans un premier temps à préparer la pâte, blé noir et froment. Ensuite, à raison de deux personnes par “billig”, fabrication des crêpes ! La session se termine par un goûter.
Arrivez les mains dans les poches, repartez avec les crêpes !

Krampouezh
Stajoù ewid deskiñ ober hag ewid ober gwelloc’h :
Goude boud bed degemered e mesk ar stajidi hag ar stajiadezed fardañ ar bras da gentañ, ged bleud gwinizh ha gwinizh-du. Goude e ledant hag e poazhant krampouezh àr ar paelonoù, a strolladoù a 2. Ha merenn-enderw da achiv an abadenn !
N’ho po ked ‘maed doned dijabl, ha moned ged krampouezh !
- An deizioù :
deskiñ ober d’ar sadorn a 2e00 da 5e00 d’enderw. - Ar lec’h : Ar Gêrnewez-Ele, Gwidel. (aze)
- Moned e darempred ha lakaad e anw :
06 73 12 27 12 (dre SMS mpg)
pe dre mel - Ar priz :
Deskiñ ober : 22 €
- E 2022 / 2023
D’ar Sadorn 1t a viz Henoal
D’ar Sadorn 19 a viz Kalañ-Gouiañv
D’ar Sadorn 21 a viz Genver
D’ar Sadorn 25 a viz Meurzh
Le kig-ha-fars
Spécialité du Léon
Préparation du kig-ha-fars par les stagiaires l’après-midi (légumes, viandes, bouillon, fars, lipig), dégustation le soir même sur place lors du dîner organisé par Ar-Un-Dro, dans une ambiance fort sympathique.

Kig-ha-fars
Meuz a Vro-Leon
Farded e vez ar c’hig-ha-fars ged ar stajidi d’enderw (légumaj, meur a sort kig, soubenn, fars, lipig), debred e vez da noz er mem lec’h en arbenn d’ar goan aozed ged Ar-Un-Dro, ged bourrabted.